Regulament

Locked
User avatar
radames
Site Admin
Posts: 713
Joined: 05 Jul 2010 13:04:47
Location: B / W / I
Contact:

Regulament

Post by radames » 29 Apr 2011 08:45:17

renault16.ro este un forum dedicat posesorilor si pasionatilor atat modelului de autoturism Renault 16, cat si modelelor Renault inrudite cu acesta, [ Renault 20, Renault 30 ].
Acest forum nu apartine marcii Renault si nu este aprobat de catre acestea.

Regulament:

1.Cand creati un topic, specificati in titlu despre ce masina/problema/idee, etc e vorba. (cum ar arata de exemplu la "cine suntem, cu ce ne laudam" o coloana intreaga de sus pana jos cu topicuri gen "masinutza mea", sau "batrana mea", etc.).
2. Sunt interzise reclamele sau spamul fara acordul administratorilor.
3. Este interzis atacul la persoana sau jignirea altui membru.
4. Regulamentul poate fi schimbat pe parcurs, in functie de cum evolueaza forumul. Modificarile vor fi postate fara a fi anuntate in vreun alt mod.
5. Fiecare utilizator are dreptul la un singur cont pe forum (sunt interzise clonele). Situatiile de exceptie vor fi clarificate cu administratorii/moderatorii
6. Utilizatorii isi asuma raspunderea pentru ce posteaza. Nu va putea fi invinuit altcineva pentru un post care nu-i apartine
7. Pentru a-si pastra contul, utilizatorii au obligatia de a accesa forumul cel putin odata la 12 luni. Nerespectarea duce la stergerea contului.
8. Nu se incurajeaza acumularea de posturi.
9. Dorim sa pastram o oarecare ordine in topicuri. Daca doriti sa creati un topic nou, asigurati-va ca nu exista deja unul pe aceeasi tema. Deasemenea, va rugam sa incadrati topicul in sectiunea potrivita.
10. Este interzis limbajul obscen si/sau rasist.
11. Postarea se va face conform gramaticii limbii romane (exceptie facand sectiunile destinate altor limbi). Este interzis limbajul de tip IRC, folosirea grupurilor de cuvinte ("k" in loc de "ca", "sh" in loc de "ş" (s), "tz" in loc de ţ (t)).
12. Descurajam generatia "CIP-TOBA-FILTRU SPORT" sau orice e legat de "tuning" de prost gust pentru acest gen de autoturisme (neoane, spoilere, praguri false, etc).
13. Avatarul, semnatura si userul nu trebuie sa aiba continut obscen, jignitor, rasist sau care ar putea afecta imaginea forumului.
14. Pentru o mai buna intelegere intre membri, va recomandam sa completati profilul (in special localitatea), marca si tipul masinii
15. Topicurile masinilor se vor crea dupa modelul celor existente, in format B-xx-ABC, unde xx are valori de la 01 la 999, pentru Bucuresti si valori de la 01 la 99 pentru restul judetelor tarii. Nu se fac exceptii de la regula.
16. Sugestiile si reclamatiile se fac la sectiunea "Probleme forum".
17. Utilizatorii proaspat inregistrati vor fi stersi daca timp de 6 luni de la activarea contului nu acceseaza forumul.
18. Inregistrarea presupune acordul cu acest regulament.
19. Este interzisa pornirea flame-urilor (instigarea la cearta). Se va sanctiona in functie de caz.
20.La categoria Bursa este obligatoriu sa se specifice, in cazul in care piesele respective au fost vandute/cumparate, valabilitatea acestora. Daca lista de piese este mai mare, se va specifica ce piese au mai ramas. Aceasta specificare va intra in obligatia celui/celei care a initiat respectivul topic. Nerespectarea acestei regului, se va sanctiona in functie de caz.
21. Este interzis off-topicul, in special la sectiunea BURSA.
22. Pe forum nu se face politica. Cei care isi vor arata simpatii/antipatii politice, indiferent de culoarea politica, vor lua ban 7 zile, fara drept de apel.
23. Acumularea a 3 avertismente, va genera banare 10 zile, apoi la urmatoarea avertizare, banare 20 zile iar daca se va continua, la inca un avertisment, banare 30 zile si in final, daca userul in cauza nu intelege de vorba buna, banare definitiva [ in cadrul celor 90 zile, pina sa expire avertizarile insumate ]. Avertismentele se sterg automat dupa 90 de zile.
24. Imaginile se vor uploada doar pe www.photobucket.com sau servicii gratis similare [ dumpt.com sau imgbb.com ] si se vor posta linkurile care vor afisa "image thubnails", adica imaginile vor fi vizibile in format mic. Astfel, cei interesati de detalii le vor putea examina in format marit. Pentru a face acest lucru, urmariti tutorialul postare imagini. NU se accepta linkuri cu imagini catre alte site-uri.
25. Ironiile sau alte secvente verbale din aceeasi categorie care vor apare in postari si nu tin de respectul fata de colegul / colegii de forum, vor duce la o banare [ fara drept de apel - indiferent de calitatea membrului in forum ] de 7 zile, asa cum am specificat si la punctul 22, fara drept de apel.
26. Acesta este un forum privat, care in consecinta isi poate rezerva dreptul de a alege utilizatorii care sa-l poata accesa.

Locked

Return to “Regulamentul forumului si al clubului”